WEBSTOCK

05 octombrie 2018, JW Marriott Bucharest Grand Hotel

TwitterWall | Events | WEBSTOCK | Pagina 4

WEBSTOCK

05 octombrie 2018, JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Include in mesajele trimise pe Twitter si hashtag-ul #traiestefrumos

Trimite mesajul prin SMS la

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: sms

Filename: views/html_view.php

Line Number: 61

(Vodafone, Orange, Telekom, Digi tarif normal)

Avatar SMS
SMS

Un SRL transfera activitatea unui punct de lucru active personal in schimbul unei sume de bani. Dpdv al TVA nu este livrare de bunuri, nu se colecteaza TVA art.270 pct.7. Cum sunt tratate cheltuielile cu activele trasferate dpdv al impozitului pe profit? Sunt cheltuieli deductibile sau nedeductibile? Cheltuielile sunt mai mari decat veniturile/suma incasata. Multumesc.

in urma cu 6 luni
Avatar SMS
SMS

Rog sa ne explicati cum trebuie efectiv sa procedam in legatura cu ajustarea de TVA pentru firmele la care avem sentinta de deschidere a falimentului, respectiv emitere facturi cu semnul minus pentru baza si TVA, declaratii...

in urma cu 6 luni
Avatar SMS
SMS

In cazul unei livrari intracomunitare a unui autoturism care pleaca pe roti, care sunt documentele justificative pe scutirea de TVA?

in urma cu 6 luni
Avatar SMS
SMS

TVA : Pers fizica din GermaniaPF DE presteaza servicii optimizare vanzari pe teritoriul RO la sediul unei persoane juridice romanePJ RO. PJ RO este members a unui grup German. PF DE are contract,si factureaza serviciile catre firma din Germania PJ DE cu TVA german. PJ DE refactureaza catre PJ RO. Valoarea facrurii este valoarea fara TVA facturata de catre PF DE. Este corect dpdv al Tva?

in urma cu 6 luni
Avatar SMS
SMS

Un SRL cu activitate de prestari servicii de instalatii CAEN cuprins in OUG 114, 100 CA obtinuta pe acest CAEN, inregistreaza veniturile ca venituri din prestru servicii si venituri din vanzare marfa piesele de schimb montate la clienti, inregistrand ca servicii 70 din CA. Beneficiaza de facilitatea fiscala?

in urma cu 6 luni
Pagina 4 din 359